Žohari-nametljivci kojih se teško riješiti

Žohari su pravi mali nametljivci kojih se teško riješiti kad nam se jednom usele u stanove i kuće… Žohare u naše domove najčešće donesemo sa sobom pri selidbi prijenosom oplođene ženke kao i raznom robom iz trgovine posebice kartonskom ambalažom, knjigama, odjećom iz praonice rublja, putem ventilacijskih cijevi, kanalizacijom unutar zgrade…. Leglo žohara na nekom je mračnom, vlažnim i toplim mjestu u vašem domu. Najčešće je to  pročitaj više...

Može li se čovjek suprotstaviti mravu?

Mravi dolaze u različitim oblicima i veličinama ali kad vam se pojave u domu zapravo vas najmanje zanima o kojem se tipu mrava radi. Mravi su problem mnogima pa se ljudi domišljavaju različitim načinima kako ih se riješiti i vratiti ih u prirodu kamo pripadaju. Zašto mravi uopće dolaze u naše domove? Zato što je naš dom idealno mjesto za pronalaženje hrane, a posebno naša kuhinja. Dakle, prva stvar koju treba učiniti kada otkrijete da imate mrave temeljito je  pročitaj više...

Dezinsekcija

Dezinsekcija je skup mjera koje provodimo s ciljem smanjenja (uništavanja) štetnih vrsta insekata koji prenose uzročnike zaraznih bolesti, koji imaju toksično djelovanje, uznemirivači su ili skladišne štetočinje: žohari, mravi, muhe, buhe, ose, stršljeni, obadi, komarci, krpelji, žižci, brašnari, moljci…

Ove se mjere provode u kućanstvima, stambenim zgradama, seoskim domaćins

» PROČITAJ VIŠE...

Elektronički sustav praćenja i kontrole postavljenih lovki

Kako bi korisnicima naših usluga pružili još kvalitetniju uslugu implementirali smo elektronički sustav praćenja i kontrole postavljenih lovki POS uređajem bilo da se radi o feromonskim, ljepljivim ili rodenticidnim lovkama!
O čemu je riječ?
Na svaku postavljenu lovku unesen je bar-kod koji u kombinaciji sa POS uređajem pri monitoringu prikazuje: korisnika; lokaciju u objektu (podrum, pri

» PROČITAJ VIŠE...

Uvođenj i kontrola HACCP sustava

HACCP je engleska kratica za Hazard Analysis and Critical Control Point. Možemo ga definirati kao proces analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka koji obuhvaća cijeli niz preventivnih postupaka s krajnim ciljem –osiguravanje zdravstveno ispravne hrane. Baziran je na znanstvenim činjenicama.

» PROČITAJ VIŠE...
Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet